Ανακοινώσεις - Δελτία τύπου

Η 3η Κατασκήνωση Ρητορικής και Δημοκρατικής Παιδείας απευθύνεται σε μαθητές Β΄ Γυμνασίου-Γ΄Λυκείου και η 1η Διεθνής Κατασκήνωση Δημοκρατίας - 1st International Democracy Camp σε φοιτητές, εκπαιδευτικούς και φετινούς αποφοίτους Γ΄Λυκείου. Και οι δύο κατασκηνώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κόρθι, 29/6-4/7/19.

Αγαπητά μέλη, Αγαπητοί φίλοι,
Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Ανδρίων σας εύχονται Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά με Υγεία!
Ας θυμηθούμε τους λαμπρούς στίχους του Οδυσσέα Ελύτη από το ποίημα του για την Κυριακή του Πάσχα:
«Καθαρή διάφανη μέρα. Φαίνεται ο άνεμος που ακινητεί με τη μορφή βουνού κει κατά...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου η διάλεξη του Αχιλλέα Σταματιάδη με τίτλο : ''Πρώιμη όπερα και Αρχαίος Μύθος: Διδώ και Αινείας'' την οποία παρακολούθησαν περίπου 30 άτομα όλων των ηλικιών. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν πολύ θετική, καθώς για πολλούς ήταν η πρώτη επαφή τους με την μπαρόκ όπερα και την πρόσληψη του λατινικού έπους...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Μαρτίου ο καθαρισμός της παραλίας Παραπόρτι στη Χώρα, μετά το κάλεσμα που απεύθυναν η Λέσχη Ανδρίων, το Λιμεναρχείο Άνδρου, ο Σύλλογος Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου, ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου και η ομάδα του έργου LIFE Andros Park.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Ά κύκλος συναντήσεων ρητορικής για μαθητές
δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου στη Λέσχη Ανδρίων, που διήρκεσε από την 1
Δεκεμβρίου 2018 έως τις 23 Φεβρουαρίου 2019.
Συνολικά 30 μαθητές ήρθαν σε επαφή με ποικίλα ήδη προφορικού λόγου και ομαδικά παιχνίδια που αποσκοπούν στην καλλιέργεια των επικοινωνιακών δεξιοτήτων και...