Ανακοινώσεις - Δελτία τύπου


Σε μια υπέροχα συντονισμένη πανελλαδική εθελοντική δράση, πάνω από 2.000 παιδιά από 19 πόλεις, έλαβαν μέρος στο 3ο Διαγωνισμό Φαντασίας και Δημιουργικής Σκέψης «Out of the Box Challenge 2020»! Η «Χαρισμάθεια» διασκόρπισε 52 υπεύθυνους σε όλη την Ελλάδα και μαζί με 163 εθελοντές - επιτηρητές ξεκίνησε στις 10:00 το πρωί ένα διαφορετικό ταξίδι για...

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Λέσχης Ανδρίων όπου παρουσιάστηκαν τα πεπραγμένα της στα παρευρισκόμενα μέλη, έγινε διάλογος και απαντήθηκαν ερωτήσεις σχετικά με παρούσες και μελλοντικές δράσεις.Την Γενική Συνέλευση ακολούθησε η κοπή της πίτας της. Η Βασιλόπιτα ευλογήθηκε από το μέλος της Λέσχης Ανδρίων...

Ανήμερα της εορτής των Τριών Ιεραρχών, προστατών των γραμμάτων και τον μαθητών, 30 Ιανουαρίου 2020, η ομάδα ΜUN (Model United Nations) της «Λέσχης Ανδρίων» πραγματοποίησε ολοήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στην πρεσβεία της Πολωνίας, στο Παλαιό Ψυχικό.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 οι "ΣΤ' Διασχολικοί Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Λυκείων" στα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα - Λιναρδάτου με τη συμμετοχή 29 σχολείων.

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 η «Λέσχη Ανδρίων - Andrion Club» συμμετέχει με 3 μαθήτριες, την Μαρία Γεωργία Τηνιακού, την Μαριλού Μήλα, και την Μοσχούλα Ίσαρη, στο Ρητορικό Αγώνισμα του Προτρεπτικού Λόγου στους «ΣΤ΄ Διασχολικούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Λυκείων» που διοργανώνονται από τα «Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα - Λιναρδάτου (www.avgoulea.gr)».