Προτάσεις Καραντίνας Τμήματος Παιγνίων «Λέσχη Ανδρίων - Andrion Club»

2020-03-23

Τώρα που ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ είναι ευκαιρία να αναδιοργανωθούμε, να διαλογιστούμε και να ετοιμαστούμε για την επόμενη μέρα! Η άσκηση του μυαλού και του πνεύματος πολλές φορές παραμελείτε στην ρουτίνα της καθημερινότητας. Αυτή η ρουτίνα όμως για το ερχόμενο διάστημα άλλαξε, και είναι ευκαιρία να ασκηθούμε και να καλλιεργηθούμε σε αυτούς τους τομείς ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Λέγεται ότι «χρειάζεται ένα ελάχιστο διάστημα είκοσι μία ημερών για να διαλυθεί μια παλιά νοητική εικόνα και να σχηματιστεί μια καινούρια».

Το Τμήμα Παιγνίων της «Λέσχης Ανδρίων» έχει να προτείνει τα παρακάτω, ώστε η μέρα μετά να μας βρει με ακονισμένες ικανότητες τακτικής και στρατηγικής σκέψης:

Μπριτζ - Bridge

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ(ΕΟΜ) σε συνεργασία με τα σωματεία της διοργανώνει μια σειρά ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακών μαθημάτων που αφορούν κυρίως πρωτοετείς και δευτεροετείς μαθητές, περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ (ΕΟΜ):

https://www.hellasbridge.org/diadiktyaka-mathimata-mpritz/

Τα μαθήματα μπριτζ ξεκινούν αυτήν την εβδομάδα με πρώτη συνάντηση την Τρίτη 24/03/2020 και ώρα έναρξης 17:30 μ.μ.

Σκάκι - Chess

Το Σκάκι μπήκε στην φαρέτρα διασκέδασης της «Λέσχης Ανδρίων» λίγο πριν μας κάνει Ρουά ο κορωνοϊός, αλλά με υπομονή και στρατηγική, μαθαίνοντας και παίζοντας το «Παιχνίδι των Βασιλέων και των Βασιλισσών», θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και σε αυτή την δοκιμασία μαζί και με όλες τις άλλες που μας επιφυλάσσει η ζωή! Διαβάστε και παίξτε με τους αγαπημένους σας στο σπίτι ή διαδικτυακά μέχρι να τα ξαναπούμε στη «Λέσχη Ανδρίων»! Παρακάτω, κάποιοι από τους πολλούς συνδέσμους που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο:

https://www.chessfed.gr/
https://www.akadimiaskaki.gr/paikse-skaki-online
https://www.chess.com/el

Επιτραπέζιο παιχνίδι «RISK»

Η εισαγωγή επιτραπέζιων παιχνιδιών στη «Λέσχη Ανδρίων» έγινε και αυτή με ένα δοκιμαστικό παιχνίδι «RISK», λίγες μέρες πριν το κλείσιμο της «Λέσχης Ανδρίων» λόγω κορωνοϊού. Αυτό το στρατηγικό επιτραπέζιο παιχνίδι για όλες τις ηλικίες, δημιούργησε τόσο ενθουσιασμό που προβλέπεται να γίνει αγαπημένο στους θαμώνες της «Λέσχης Ανδρίων» για τις ήρεμες μέρες του χειμώνα και όχι μόνο! Όσοι δεν ξέρουν το παιχνίδι και τους κανόνες μπορείτε να δείτε το βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο και να κατεβάσετε δωρεάν το παιχνίδι στο κινητό σας. Προσοχή είναι εθιστικό!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Qk6efL-hn9A
https://play.google.com/store/apps/details...

Καλή δύναμη σε όλους και ετοιμαστείτε για δυναμικές συναναστροφές! Για τώρα ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!!!

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε