Εκπαιδευτικές συναντήσεις της Λέσχη Ανδρίων - Andrion Club στη φύση.

2020-05-18

Το Φιλολογικό Τμήμα της Λέσχης Ανδρίων, μετά τα διαδικτυακά μαθήματα στη διάρκεια των περιορισμών, ξεκινάει εκπαιδευτικές συναντήσεις στις παραλίες και στη φύση. Δοκιμάζοντας τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης έγιναν:

- στις 16/05/2020 και στις 18/05/2020, συναντήσεις Δημιουργικής Γραφής στη παραλία του Μύλου στον Όρμο Κορθίου για τους μαθητές του Μουστάκειου Μονοθέσιου Δημοτικού σχολείου,
- στις 16/05/2020 συναντήσεις Ρητορικής για μαθητές Δημοτικού στην παραλία του Μπατσίου και
- στις 18/05/2020 συναντήσεις Ρητορικής στην παραλία του Παραπορτίου για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου και στην πλατεία της Αγίας Θαλασσινής στην Πλακούρα για μαθητές Δημοτικού.

Η αναβάθμιση της παιδείας στην Άνδρο, η εκπαιδευτική καινοτομία και η προσαρμογή σε νέες συνθήκες είναι πρωταρχικοί στόχοι της Λέσχης Ανδρίων. Η επιτυχία αυτών βασίζεται πρωτίστως στους ανθρώπους. Το Δ.Σ. της Λέσχης Ανδρίων ευχαριστεί δημόσια τους εκπαιδευτικούς από όλη την Άνδρο, που ανέλαβαν τον ρόλο των εμψυχωτών, Γιώργος Τηνιακός, Βασιλική Ρούτη, Βιβή Μακρή, Βάγια Ανβάνα, Χρύσα Καλφούντζου, Λένου Χατζάρα, Αγγελική Λεβισσιανού, Ντίνα Μπόγρη, Μαρίνα Κορδάτου και Μαρσό Μερκεζίνη.

#menoumeandro

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε